One and only Marilyn Monroe

publicerat i Allmänt;
 

Jag lade upp den här bilden på facebook igår kväll för att jag gillar citatet "You never know what life is like, until you have lived it." och sedan för hennes skönhet som kan blända vem som helst. 

Den här kvinnan hade enligt mig "det"... Det vill säga det där speciella och extra som inte går att ta på. Hon var smart, vacker, framgångsrik och hade enligt många "allt". 

En kvinna som än idag lever vidare och beundras världen över trots sin bortgång för länge sedan. 

Min kära mormor kommenterade bilden och skrev såhär; "Vi ska inte glömma att trots hon hade allt var det en djupt olycklig människa!!".

Vilket är sant, Marilyn var inte alls lycklig trots sin skönhet, karisma och talanger. Snarare djupt olycklig och levde ett smärtsamt liv. Ändå förundras vi så mycket av hennes liv, mystik och namn. Trots det att hon bara var en människa precis som du och jag. En människa med en längtan om livet...

Hennes olycka förvånar mig inte, att vara så smart och vacker som jag tror att hon var gör livet inte lättare. Skönhet eftertraktas av alla mer eller mindre men den individ som redan har det som Marilyn blir drabbad av den.